top of page

Tikai 2 produkti, kas Tev noteikti nepieciešami šovasar!


apdegumi, kodumi

Šogad, kad pavasaris nelutināja ar saulainām un siltām dienā, ikvienu silto vasaras dienu gribēsim izbaudīt dubultā - doties uz pludmali, atpūsties pie dabas un ļauties ilgstošiem saules stariem. Vēlētos atgūt nokavēto, kļūstam neapdomīgi, pārsauļojamies, aizmirstam padomāt par izvairīšanos no ārējās vides, kā kukaiņu un augu iespējamajiem kairinājumiem.


Ādas apdegums?


Kad UV starojums sasniedz ādu, tas bojā šūnas ādas virsējo slāni. Ādas apdegums uzreiz nav redzams. SPKC dati liecina, ka simptomi parasti parādās pēc 4 stundām, pasliktinās 24-36 stundu laikā un pāriet 3-5 dienu laikā. Mums visiem ir gadījies apdegt tā, ka āda kļūst sarkana, karsta, jutīga un pietūkusi. Reizēm pat apdegusī āda sāk lobīties. Negaidiet sekas un nemokieties, jo pati daba ir dāvājusi kompanentus, kas izcili palīdz šādās reizēs! Kā populārākā no tiem - alveja. Mums ir padomi, kā sniegt pirmo palīdzību šādās reizēs, ja mājās būs šie divi produkti.


Aloe vera gels sejai, apdegumiem, brūcēm


Alvejas gels - vistīrākā un efektīvākā želeja no cilvēkiem vispiemērotākās alvejas sugas Aloe Barbadensis Miller. Dabīgs produkts, kas palīdz ādai neticami ātri reģenerēties jeb atjaunoties, mazināt sūrstēšanu un pat sāpes, ja ir gadījies ilgāk uzturēties saulē bez saules aizsargkrēma vai ādas apdeguma gadījumā. Vasaras sezonā šis gēls ir lieliski piemērots pēc

sauļošanās. To uzsmērējot uz sakarsušās un pat apdegušās ādas, uzreiz var sajust, kā āda tiek atdzesēta, nomierināta un mitrināta.


Saules apdegums?


Lietojot pēc apdegumiem, gēls pāatrina jaunu šūnu veidošanos, samazina apsārtumu un jūtīgu, novērš ādas novecošanos, veicina veselīgu un skaistas ādas izskatu. Atjauno ādas zudušo veselīgo, dabisko krāsu, elastību. Alvejas gels ir dabisks filtrs pret saules stariem, kas aizsargā ādu pret apdegumiem, tāpēc to rekomendē uzklāt pirms došanās tiešos saules staros, lai pasargātu ādu un saglabātu tās dabīgo mitrumu.

Vasara ādai ir izaicinājums ne tikai saules dēļ, bet arī dažādu ārējo faktoru iespējamo kairinājumu dēļ: kukaiņi, mikroorganismi ūdenī, saskarsme ar dažādiem augiem, kas izraisa niezi, apsārtumus, dedzināšanu. No visa izvairīties gluži nav iespējams, tomēr ir svarīgi savlaicīgi reaģēt, lai diskomforts nav ilgtošs un kairinājums nepāraug kādā nopietnākā problēmā. Ir vairāki dabīgi augi, kas efektīvi palīdz šādās reizēs.


Aloe First losjonā kopā ar alveju ir apvienoti labākie koncentrāti no dabas kairinātai ādai:

  • propoliss – ļoti labi iedarbojas uz visiem ādas tipiem, efektīvi aizsargājot jutīgu un vārīgu sejas ādu, tādēļ to rekomendē lietot arī mazuļiem. Tā antibakteriālās sastāvdaļas palīdz iekaisumu, nobrāzumu un kukaiņu, piemēram, odu, kodumiem un niezes samazināšanai;

  • alantoīns – mīkstina ādas dabisko sastāvdaļu keratīnu, kā arī uzlabo ādas mitruma piesaistīšanas spējas, kas ir īpaši nepieciešams dehidrētai (atūdeņotai) un sausai ādai pēc apdegumiem;

  • un vēl vienpadsmit augu (kliņģerīšu, pelašķu, mārsila, kumelīšu, cūkpieņu, eikaliptu, pasifloru, salvijas, ingvera, gurķenes, sandalkoka) ekstrakti.



Tikai divi alvejas produkti, kas jāiekļauj mājas un vasaras atpūtas aptieciņā, lai ārējie faktori nelaupītu prieku izbaudīt vasaru bez raizēm un izaicinājumiem visai ģimenei.



Comentarios


alvejas lauki.webp
bottom of page