top of page

2021. gada labākais dabīgais kondicionieris? Apskati, kādas atzinības saņēma šie produkti.


Esam saņēmuši ziņas, ar kurām ir vērts lepoties un dalīties ar mūsu klientiem! Katru gadu Forever Living ražotie produkti piedalās starptautiskās izstādēs un konkursos, jo kompānija ir droša un pārliecināta par produktu kvalitāti un līderību savā nišā!

Arī prestižajā Global Makeup Awards un Global Green Beauty Awards konkursā, kurā dažādās kategorijās žūrijas vērtē dažādu ražotāju produktus no Āzijas, Amerikas un Eiropas.


Konkursā neatkarīga un starptautiska žūrija nosaka uzvarētājus, ņemot vērā dažādus faktorus:

  • Produkta sastāvā esošās dabīgās un organiskās izejvielas

  • Kompānijas ētika ražošanas, testēšanas un pārdošanas procesā (piemēram, Cruelty Free sertifikāts, kas apliecina, ka produkti netiek testēti uz dzīvniekiem)

  • Zero Waste jeb bezatkritumu un dabai draudzīgs ražošanas process

  • Vegāniski produkti

  • Produkta efektivitāte


Varam lepoties - mums ir iespēja rūpēties par personīgo higiēnu un kopt ādu ar vislabākajiem produktiem, ko apliecina rezultāti:



• Viegls kondicionieris visiem matu tipiem • Mīkstina un iztaisno matus • Palīdz mitrināt matus un galvas ādu • Ar trīs veidu eļļām, kas aiztur mitrumu • Maigs galvas ādai


Nesatur glutēnu. Piemērots veģetāriešiem. Piemērots vegāniem.


Labs kondicionieris ir ļoti svarīgs, cenšoties sasniegt optimālu matu kopšanas rezultātu. Tas mīkstina un iztaisno matus, kā arī padara tos paklausīgus. Kompānijas Forever kondicionieris ar alveju un jojobu, kas nesatur sulfātus, veic visas šīs funkcijas, vienlaikus dziļi barojot un mitrinot matus un galvas ādu.

Mūsu kondicionieris ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai, un to ražo ar trīs veidu eļļām, kas aiztur mitrumu, neapgrūtinot matus. Jojobas eļļa ir bagāta ar dabīgām taukvielām, kas stiprina matus un piešķir tiem blīvumu. Argāna eļļa, kas tiek saukta par Marokas zeltu, satur antioksidantu vitamīnu E, kas baro matus. Kondicionieri papildinājām arī ar mežrozīšu eļļu, kas mīkstina, mitrina un nodrošina matus ar C, E un B vitamīniem.

Kondicioniera ar alveju un jojobu pamatā ir stabilizētas alvejas želeja no mūsu pašu laukiem. Mūsu iekšējā alvejas lapu želejā ir 75 aktīvās sastāvdaļas, kas palīdz šim kondicionierim mīkstināt galvas ādu un izceļ matu dabīgo spīdumu.

Kondicionieris ar alveju un jojobu lieliski sader ar šampūnu ar alveju un jojobu. Abi šie līdzekļi kopā mīkstina un iztaisno matus, lai tos būtu vieglāk izķemmēt. Šis nomierinošais kondicionieris smaržo tikpat atsvaidzinoši, kā šampūns ar alveju un jojobu: pēc tropiskiem augļiem, saldā krējuma un melonēm. Mūsu kondicionieris ir piemērots jebkāda vecuma vīriešiem un sievietēm, padarot to par lielisku izvēli visai ģimenei. Lolojiet savus matus ar vislabākajām dabīgajām sastāvdaļām, izmantojot Forever kondicionieri ar alveju un jojobu.

Sertifikāti: TAMT, „Kosher“, „Halal“, ētiskas uzvedības ar dzīvniekiem





Kompānijas panākuma atslēga ir pilnīga kvalitātes kontrole - no sēklas un audzēšanas līdz produkta ražošanai un iepakošanai! Lasiet vairāk par to mājaslapā un uzziniet vairāk par mūsu laureātu produktiem! Ieviesiet savā ikdienā augstākās kvalitātes higiēnas un ādas kopšanas produktus!


Iepazīsties ar mūsu klientu atsauksmēm par produktiem:


Σχόλια


alvejas lauki.webp
bottom of page